Voćni smuti za snižavanje krvnog pritiska: vitaminski eliksir za dobru energiju (RECEPT).

Ukoliko često zevate ili ste umorni mada ste lepo spavali prošle noći, verovatno patite od prolećnog umora. Ovaj ukusni napitak pun vitamina i minerala će vam odmah podići energiju.

Smoothieji su idealan način da u organizam unesete obilje povrća, voća i korisnih semenki. 

Ovi smoothieji će očistiti i revitalizirati Vaš organizam te ga napuniti novom dozom energije.

Ako patite od nedostatka gvožđa i anemični ste, onda svakog dana popijte ovaj lekoviti napitak i obradujte svoje telo dnevnom dozom zdravlja!

Za sva godišnja doba, dobro raspoloženje i energiju.  Šta može bolje poslužiti za to od - smoothieja! A jabuka, jedna od najpoznatijih i najomiljenijih voćki na svetu, u raznim oblicima, bojama i ukusima, poslužiće kao odlična baza za ovaj poznati tekući preparat i kao dobar izvor vlakana, antioksidansa i svih ostalih hranljivih materija zbog kojih drži visoko mesto na svakoj fit lestvici.

Sokovi od namirnica bogatih vitaminom B6 podižu nivo energije te smanjuju osećaj iscrpljenosti, a učinak je jači ako se spoje sa semenkama bundeve. Sokovi od svežeg voća i povrća smanjuju osećaj umora, otklanjaju koji kilogram viška i povećavaju ukupni unos voća i povrća u danu, kaže nutricionista, dipl. ing. Mirja Jošić.